Emigreren naar Caribisch Nederland

Sylvia de Boer; Marleen Rikkengaa; Eric Jan van Dorp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Emigreren naar Caribisch Nederland

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077698785, geïllustreerd, 152 blz., June 2011
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 298 gram.

Uitgever: Uitgeverij VanDorp Educatief

beschrijving

Emigreren naar Caribisch Nederland doet u niet snel even op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waaraan u moet denken. Bovendien is er de laatste tijd veel veranderd op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er komt kijken bij een emigratie naar Caribisch Nederland.

Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst, opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.

Naast een uitgebreide lijst met adressen en websites is er ook een hoofdstuk gewijd aan de emotionele kant van emigreren. Hierin wordt beschreven welke fasen emigranten doormaken. Afwisseling van enthousiasme en twijfel en hoe daar mee om te gaan.

Dit boek is een cross-mediale uitgave. De inhoud wordt actueel gehouden door middel van diverse internet mediabronnen, te weten: een website, een Facebookpagina, een YouTube playlist, een Iphone App en Twitter.
Op diverse plaatsen in het boek vindt u QR-codes. Wanneer u met uw Smartphone met QR applicatie een foto van de code neemt, wordt u direct naar de desbetreffende video of webpagina geleid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.