Nieuwe bakens voor een nieuwe tijd

het openen naar kosmisch bewustzijn, van essentie naar diamant

Monique Leurink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nieuwe bakens voor een nieuwe tijd

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077677803, geïllustreerd, 224 blz., December 2014
Formaat: 22.2 (h) x 15.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 329 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

beschrijving

Een nieuwe aarde begint bij jezelf. Het ontdekken van de bakens van de eigen essentiële ontwikkeling is gekoppeld aan het omarmen van de waarden van de nieuwe tijd. In dit boek worden deze nieuwe waarden mede aangereikt, tegelijkertijd met een respectvolle revérence naar de oude waarden van een tijd die elke dag verder achter ons komt te liggen. Ze maken deel uit van een waardenpatroon dat vanuit een kosmische cyclus elke tweeduizend jaar verandert. De schijnwerpers zijn voor de komende tweeduizend jaar gericht op een nieuw waardenpatroon, waarmee, tezamen met het navigeren op de bakens van de essentiële route, een nieuwe aarde door ieder mens vorm en contouren kan krijgen.

Het tijdperk van de ziel gaat hand in hand met het ontdekken van onze kosmische identiteit, die de ziel en essentie omvat. Na de psychologie staan we op het punt om een nieuwe dimensie in ons bewustzijn te exploreren. Vanuit die kant zijn we eeuwig, vanuit onze persoonlijkheid zijn we sterfelijk.
De oude tijd heeft vooral in het teken gestaan van onze persoonlijke ontwikkeling. De nieuwe tijd zal naast de persoonlijke ontwikkeling nu aandacht gaan vragen voor onze essentiële ontwikkeling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.