Teken je gesprek over faalangst

of andere dingen waar je over piekert

Adinda de Vreede

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Teken je gesprek over faalangst

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077671863, 64 blz., November 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Pica

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Teken je gesprek over faalangst
of andere dingen waar je over piekert

Teken je gesprek is een interactieve, visuele gespreksmethode voor begeleiders van kinderen, jongeren én volwassenen. Zij ondersteunt en visualiseert oplossingsgerichte werkwijzen en is goed te gebruiken naast bijvoorbeeld Kids' Skills of NLP. Hoewel de methode niet specifiek voor mensen met een autisme spectrumstoornis, ADHD of ADD ontwikkeld is, hebben zij veel baat bij deze visuele aanpak. Ook mensen die chaotisch of associatief denken profiteren van visuele gespreksvoering.

De kracht van de methode is dat de tekening die je samen maakt een kernachtig, logisch en visueel overzicht biedt aan de probleemdrager. De kern van het probleem is hierdoor in één oogopslag te zien en geeft duidelijkheid, waardoor het kind zelf tot inzichten en passende oplossingen kan komen. Dit bevordert de motivatie en het zelfoplossend vermogen.

Teken je gesprek is bij verschillende gespreksonderwerpen, problemen en uitdagingen te gebruiken; in dit boek komen specifiek faalangst, angst en piekeren aan de orde.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Teken je gesprek over gedrag

paperback/ gebrocheerd: € 24.50

Meer boekennieuws op Facebook.