In harmonie met het oneindige

Ralph Waldo Trine

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In harmonie met het oneindige

paperback/ gebrocheerd: € 32.67: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662885, 186 blz., November 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

serienaam/reeks: Inspiration Classic

vertaald door: Marcel Bongers

beschrijving

Er loopt een rode draad door elke religie in de wereld. Er loopt een gouden draad door de levens en de leringen van alle profeten, zieners, wijzen en redders in de wereldgeschiedenis, door de levens van alle mannen en vrouwen met werkelijk grote en blijvende kracht. Alles wat zij ooit hebben gedaan of bereikt, is volledig in overeenstemming met de wet gedaan. Wat een van hen heeft gedaan, kan iedereen doen.
Dezelfde gouden draad moet in het leven komen van allen die vandaag, in deze drukke, overbezette wereld van ons, onmacht voor macht, zwakheid en lijden zouden inruilen voor een overvloed aan gezondheid en kracht, pijn en onrust voor volmaakte vrede, armoede van welke aard dan ook voor volheid en overvloed.
Ieder bouwt zijn eigen wereld. Wij bouwen van binnenuit en wij trekken van buitenaf aan. Het denken is de kracht waarmee wij bouwen, want het denken vormt een kracht. Soort zoekt soort. In de mate waarin het denken wordt vergeestelijkt, wordt het subtieler en krachtiger in zijn werking. Deze vergeestelijking is in overeenstemming met de wet en ligt binnen het bereik van iedereen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.