De verloren geheimen van roem en fortuin

hoe men alles kan krijgen en behouden

Baltasar Gracian

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verloren geheimen van roem en fortuin

paperback/ gebrocheerd: € 29.27: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662779, 140 blz., April 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 193 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

serienaam/reeks: Inspiration Classic

vertaald door: Marcel Bongers

beschrijving

Ontdek hoe je alles kunt krijgen en behouden wat jij wenst...

Er bestaat geen betere tijd dan nu om terug te keren naar de basis. De wereld is zo chaotisch geworden, zo ver buiten controle. Hoewel bijna alles is veranderd, is het verlangen naar faam en fortuin blijven voortbestaan.
Of jij nu meer geld bezitten, jouw ware levensdoel wilt ontdekken en anderen gaan helpen, er beter wilt uitzien, de tijd is aangebroken om jouw deel op te eisen.
De basisprincipes zijn zo simpel maar ook zo diepgaand. Zij werden door Baltasar Gracian Morales vastgelegd in dit boek. Met meer dan 250 spreuken wijst hij jou de weg. Het behouden is net zo belangrijk als het vergaren van de dingen die jij wenst. Wij hebben regelmatig gezien hoe mensen hun dromen verwezenlijken, en vervolgens alles weer verliezen zoals een zandkasteel dat wordt overspoeld op het strand door het opkomende getijde.
Dit is niet de wet van aantrekking of het geheim. Dit zijn praktische woorden van wijsheid hoe ook jij jouw aandeel van faam en fortuin kunt verwerven. Jij kunt veel meer uit het leven halen. Wacht niet langer en ga met deze principes aan de slag.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.