Verander jouw leven in een meesterwerk

Orison Swett Marden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verander jouw leven in een meesterwerk

paperback/ gebrocheerd: € 35.47: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662700, 228 blz., November 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 303 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

serienaam/reeks: Inspiration Classic

vertaald door: Marcel Bongers

beschrijving

In "Verander jouw leven in een meesterwerk" leert Orison Swett Marden hoe wij ons potentieel kunnen bloot leggen, onze plek in het leven kunnen vinden zonder dat eventuele mislukkingen een obstakel gaan vormen. Mislukkingen zijn slechts zijn traptreden die men betreedt op weg naar grotere prestaties. "Menig persoon is succesvol geworden omdat hij heeft gefaald na vele pogingen. Indien hij nooit kennis had gemaakt met mislukken dan had hij nooit victorie kunnen ervaren!" zegt Marden.
De auteur heeft zijn leven gewijd aan het verzamelen van de wijsheid die in de loop van de eeuwen is verzameld, en heeft vastgelegd in talloze boeken. Hij is in staat om de essentie van het leven, zelfontwikkeling en echt succes te benoemen. Hoewel het boek al honderd jaar oud is, is het nog net zo actueel alsof het onlangs was geschreven. In een tijdperk waar wij waarden en normen nodig hebben, hebben wij behoefte aan presteerders, geluk en liefde.
De breedheid van de kennis van de auteur over geschiedenis, filosofie, spiritualiteit en veel meer, en zijn vaardigheid om deze kennis met een opmerkelijke helderheid te vertellen, maakt zijn boek verplicht voor de persoon die in het leven zoekt naar succes en antwoorden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.