Zoals een mens denkt

James Allen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zoals een mens denkt

paperback/ gebrocheerd: € 40.27: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662342, geïllustreerd, 294 blz., June 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

serienaam/reeks: Inspiration Classic

illustrator: Marcel Bongers

vertaald door: Marcel Bongers

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het boekje "Zoals een mens denkt" (As a man thinketh) uit 1902 door James Allen is al sinds vele decennia een klassieker. Hij behandelt hierin de invloed van ons denkgedrag op onze eigen leven. Het is een vrij kort verhaal en daarom hebben wij een bundel gemaakt met daarbij nog drie andere werken van James Allen.

In het boek "De weg van vrede" (Way of peace) behandelt hij het grote belang van meditatie als methode voor spirituele groei en hij maakt verwijzingen naar het Christendom, Boeddhisme en Hindoeïsme. Het onderwerp van de voortdurende meditatie, zullen wij ook uiteindelijk worden. Zo kan men puur en zuiver worden.

Met het boek "Meester over jouw leven"(The mastery of destiny) beschrijft James Allen de relatie tussen de gebeurtenissen in het leven en de wet van causaliteit. Met meditatie en gerichte inspanning kan men het leven zelf vorm geven.

In het werk "Acht pilaren van welvaart"(Eight pillars of prosperity) gaat hij in op realiseren van een waardevol leven, waarbij hij veel verder kijkt dan geld alleen. Hij geeft een goed inzicht aan de hand van welke principes men een welvarend leven kan opbouwen. Echte welvaart kan alleen worden opgebouwd wanneer men de juiste morele principes hanteert als fundament.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zoals een mens denkt

paperback/ gebrocheerd: € 14.99
Dit boek is een zelfhulpklassieker en heeft wereldwijd miljoenen lezers geïnspireerd en doen begrijpen dat de visies van de mens werkelijkheid ...

Meer boekennieuws op Facebook.