De ultieme gids voor netwerk marketing

37 topverdieners delen hun best bewaarde geheimen

Joe Rubino

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De ultieme gids voor netwerk marketing

paperback/ gebrocheerd: € 78.37: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662236, 462 blz., January 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 599 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

vertaald door: Marcel Bongers

beschrijving

"De bijbel van netwerk marketing. Deze ultieme gids is een bundel van informatie, training en inspiratie. Het is het meest complete boek dat ooit is geschreven over netwerk marketing."
Charles Jones, auteur van het boek "Het leven is fantastisch"

"Dr. Joe Rubino is de volleerde student. Nu ben ik de ontvanger vanwege zijn honger naar kennis. Dit is ook mogelijk voor jou. In dit boek vind jij het beste van het beste, net zoals Napoleon Hill dat vele jaren eerder heeft gedaan. Zevenendertig mogelijkheden om jouw wijsheid te vergroten!"
Randell Anderson, auteur van "High Performance Networking"

"De Ultieme Gids voor Netwerk Marketing biedt de wijsheid aan van de 37 beste netwerk marketers in de wereld. Het is net of men de meest briljante coaches inhuurt om zich te laten begeleiden. Nog nooit eerder is er een dergelijke verscheidenheid aan kennis in een boek verzameld. Dit dient door elke onafhankelijke vertegenwoordiger bestudeert en toegepast te worden."
Dr. Tom Ventullo, directeur van "Center for Personal Reinvention"

"De Ultieme gids voor netwerk marketing biedt jou het voordeel om van grote verscheidenheid aan experts te leren. Het boek biedt voor elke persoon iets waardvols waarmee men direct aan de slag kan gaan. In vele gevallen zal de lezer vele nieuwe inzichten krijgen voor het opbouwen van een succesvol netwerk marketingbedrijf."
Keith Laggos PhD, uitgever van "Network Marketing Business Journal"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.