Startcontrole

geen succes in netwerk marketing zonder een goed plan

Pamela Hemmings

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Startcontrole

paperback/ gebrocheerd: € 25.17: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662199, 86 blz., January 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 160 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

vertaald door: Marcel Bongers

beschrijving

Droom jij van snel rijk worden? Dan is dit boek helemaal niet geschikt voor jou!

Een eigen bedrijf aan huis is nog altijd hard werken.De gedachte van het opzetten van een webwinkel en dan toekijken hoe geld vanzelf binnen stroomt, zijn inderdaad alleen maar fantasieën.

Jij moet zelf aan de slag om het bedrijf van de grond af op te bouwen. Het kost je zeer waarschijnlijk een jaar voordat jij geld gaat verdienen. Dus waarom zou je nog beginnen met netwerk marketing? De werkelijkheid is dat vele jou al zijn voorgegaan met veel succes.

Het hangt er wel helemaal van af hoe jij succes formuleert. Voor sommigen betekent het enkele honderden euro's extra per maand naast hun reguliere inkomen uit hun vaste baan. Terwijl anderen graag hun baan willen opgeven en een volledig inkomen willen verdienen.
Men kan succes op vele manieren definiëren. Toch geldt, hoe groter het doel, des te meer moeite jij zal moeten doen. In dit boek beschrijft Pamela Hemmings met haar uitgebreide ervaring in het traditionele zakenleven, hoe men aan de slag moet gaan. Het opstellen van een duidelijk plan, geduld hebben en blijven volhouden totdat men slaagt. Deze drie elementen en nog andere waardevolle informatie over netwerk marketing geven ook jou het fundament om jouw dromen werkelijkheid te maken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.