De nieuwe psychologie

Charles F. Haanel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De nieuwe psychologie

paperback/ gebrocheerd: € 30.67: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077662113, 162 blz., October 2012
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 242 gram.

Uitgever: Fountain of Inspiration

bewerkt door: M.M.H. Bongers

beschrijving

Dit is een van de beste boeken van Charles Haanel. Het behandelt elk aspect van persoonlijke ontwikkeling. Hij legt uit waarom bepaalde technieken behulpzaam zijn bij jouw persoonlijke groei en de manier waarop jij deze technieken het beste kunt toepassen. Het vormt een samensmelting van filosofie, wetenschap, metafysica, psychologie en religie. Het boek is voor iedereen een must die de kennis uit "De Universele Loper" maximaal wil toepassen.
"De Nieuwe Psychologie" verschilt sterk van het andere werk van Charles Haanel, zoals de 'De Universele Loper'. In dit boek gaat hij dieper in op de ideeën en de theorieën over de geestelijke wetenschap en geeft hij vele voorbeelden waarmee hij zijn bewering onderbouwd. Ook al is zijn werk ruim 80 jaar oud, doet dit niets af aan de geldigheid.
Het is een boek voor iedereen die zijn inzicht wil vergroten over de geestelijke wetenschap. Ook is het boek onontbeerlijk voor iemand die meer inzicht wil verkrijgen in de opvattingen en het denken van Charles Haanel. Jij krijgt beter inzicht in de persoon van Charles Haanel als denker, onderzoeker en visionair.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.