Het Kado

een spirituele vertelling

Rudi de Graaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Kado

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 9789077556290, 128 blz., April 2019
Formaat: 18.8 (h) x 13.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 160 gram.

Uitgever: Lezerspoort

beschrijving

Tom – een hardwerkende veertiger - komt door toevallige omstandigheden een oude, in het leven wijs geworden, man tegen. Hij weet precies wat Tom meemaakt. Zonder dat Tom hem veel vertelt, zegt hij steeds het juiste. De Oude Man wijst hem de weg terug naar zijn hart. Uiteindelijk vindt hij het vertrouwen om deze weg te volgen. Vanaf dat moment gebeuren er wonderlijke dingen: alles lijkt op een bijzondere manier betekenis te krijgen.

Het is een boek dat in zijn magische eenvoud vaak wordt vergeleken met De Alchemist van Paulo Coelho. De ontdekkingsreis van Tom naar zijn hart geeft de lezer praktische inzichten zoals De Celestijnse Belofte van James Redfield deed. Maar tegelijkertijd is Het Kado uniek in zichzelf. Het is een boek over de uitersten tussen liefde en wantrouwen, schaarste en overvloed, verlangen en afwijzing.

Zeer regelmatig benaderen mensen de auteur met verhalen over wat er met hen is gebeurd na het lezen van Het Kado. Enkele reacties: 'Mooi, leerzaam en herkenbaar.' 'Een makkelijk en verslavend boek.' 'Ik ben dagenlang onder de indruk geweest.'


De auteur is een begenadigd spreker en gewaardeerd begeleider van mensen binnen en buiten het bedrijfsleven.

Zesde drukInkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rudi de Graaf studeerde economie en geschiedenis. Hij is een gewaardeerd spreker en werkt al 25 jaar in binnen- en buitenland als succesvol begeleider van mensen en bedrijven. Hij schrijft hier uit eigen ervaring.toelichtingEr zijn weinig boeken waarvoor mensen teruggaan naar de boekhandel om te vragen of ze er misschien nog drie, of vijf of zelfs tien mogen kopen om cadeau te geven aan goede vrienden. Dit is zo’n boek.

Veertiger Tom heeft een druk leven. Hij staat onder een spanning die almaar toeneemt. Na een zakelijke crisis komt hij door toevallige omstandigheden een oude man tegen. Vanaf dat moment krijgen de gebeurtenissen een bijzondere betekenis. Uiteindelijk vindt Tom de weg terug naar authenticiteit en vertrouwen. De Oude Man is daarbij een wijze en speelse inspiratie.

‘Een zinvol en leuk geschenk voor collega’s en vrienden, die net als ik worstelen met hun tijd- en zelfmanagement en dus met het maken van de goede keuzes in het leven.’

‘Dit lijkt een heel eenvoudig boekje, maar het raakte me enorm. Dit kwam precies op het goede moment.’Zesde druk
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.