De realiteit van de bovennatuurlijke wereld

Gerard de Groot

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789077476109, geïllustreerd, November 2007
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 211 gram.

Uitgever: ABC Uitgeverij

redactie: J. de Jongh-Foekema

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De bijbel staat vol bovennatuurlijke gebeurtenissen. Engelen die mensen bezoeken, demonen die worden uitgedreven, bijzondere krachten door de werking van Gods Geest, mensen die woorden van kennis ontvangen en bijzondere openbaringen over situaties en gebeurtenissen.
Steeds meer christenen ontdekken de realiteit van de bovennatuurlijke wereld. Wat leert de bijbel?

In dit handzame studieboek gaat Gerard de Groot in op deze vragen. Gerard de Groot is voorganger en heeft gemerkt dat veel christenen ontwetend zijn en onnodig met vragen blijven rondlopen over hun eigen plaats en functioneren in de bovennatuurlijke wereld.
Juist in een tijd als deze is het van wezenlijk belang dat we als christenen een bijbels fundament hebben op dit gebied, om te voorkomen dat we afdwalen, maar net zozeer om te voorkomen dat we uit onzekerheid niet functioneren in de geestelijke autoriteit die we in Christus hebben ontvangen!

Over de auteur
Gerard de Groot is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam. Hij behaalde zijn mastertitel in de theologie aan het Continental Theological Seminary in Brussel.
Gerard is getrouwd met Lydia.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De realiteit van de bovennatuurlijke wereld

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
Er is sprake van een toenemende belangstelling voor de onzichtbare wereld, juist bij ongelovigen. Wellicht zorgt dit ervoor dat veel christenen ...

Meer boekennieuws op Facebook.