De Tao van Equus

de weg van het paard; een transformerende en helende reis

Linda Kohanov

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Tao van Equus

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077462942, 440 blz., April 2015
Formaat: 22.0 (h) x 14.5 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 650 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

trefwoorden: coaching leiding geven

beschrijving

Een transformerende en helende reis

In De Tao van Equus vervlecht Linda Kohanov het verhaal van haar ontdekking van de spirituele potenties van paarden met indringende mythologie, neurologisch onderzoek en persoonlijke anecdotes. Resultaat is een buitengewoon verhaal over healing en communicatie dat de conventionele opvattingen over paarden op hun kop zet.
Het begon allemaal in het begin van de jaren negentig. Na een aantal voorspellende dromen zegde zij de riskante operatie van haar zieke merrie Rasa af. Om met haar paard in contact te komen volgde ze intensief de dagelijkse processen in de kudde en ontdekte dat paarden intens emotioneel, intuïtief en intelligent zijn. Ze weerspiegelen onze diepste gevoelens. In de loop der tijd kwam ze erachter dat dit bijzondere vermogen van paarden om authentieke gevoelens van mensen te spiegelen, die ze trachten te verbergen, een krachtig therapeutisch effect kan hebben. En zo ontwikkelde Linda Kohanov haar therapie op basis van de omgang met paarden om mensen te helpen zichzelf te ontdekken en hun fijnere vermogens te ontwikkelen.

LINDA KOHANOV is auteur, spreker, rij-instructeur en paardentrainer en heeft zich met name gespecialiseerd in 'leren met paarden' en 'psychotherapie met paarden'. Zij heeft een eigen bedrijf Epona, dat cursussen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.