Leidinggeven zonder cijfers

van input naar output

Filip Vandendriessche; Han Looten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leidinggeven zonder cijfers

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077442234, 336 blz., December 2014
Formaat: 24.4 (h) x 16.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

beschrijving

De opvolger van Leidinggeven zonder bevelen - Hoe laat je mensen vanuit zichzelf naar een resultaat werken? - Welke veranderingsstrategie pas je toe om een kwaliteitscultuur te bewerkstelligen? - Hoe maak je deze verandering zonder conflict te veroorzaken?

Hiërarchie en controle zijn niet meer de primaire ingrediënten voor succes. Resultaat behalen met je organisatie gebeurt tegenwoordig meer dan ooit samen. De manier waarop je jouw organisatie leidt en met je werknemers communiceert, beïnvloedt de werking van je bedrijf dus enorm.

In Leidinggeven zonder cijfers vertellen Filip Vandendriessche en Han Looten hoe je als manager het vooropgestelde doel kunt bereiken en tegelijkertijd medewerkers betrokken houdt bij de organisatie. De auteurs hebben daarbij een bijzondere aandacht voor outputmanagement. Die manier van sturing koppelt de doelstellingen van een organisatie aan een cultuur waarin de capaciteiten van de individuele werknemers tot volle wasdom komen en de klant en kwaliteit centraal staan.

Outputsturing is niet de volgende managementhype, maar staat voor een andere manier van denken voor bestuurders. Het verhoogt de samenwerking binnen je bedrijf, en maakt verandering zonder conflict mogelijk. Sturen op output kun je leren, en dit boek wijst je de weg.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.