De Wetenschap van het Voortbestaan

L. Ron Hubbard

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Wetenschap van het Voortbestaan

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077378229, 697 blz., July 2007
Formaat: 24.3 (h) x 16.6 (b) x 5.2 (d) cm. Gewicht: 1425 gram.

Uitgever: Signo Publications

beschrijving

Voorspelling van het Menselijk Gedrag.

Het nuttigste boek dat je ooit zult bezitten. De Wetenschap van het Voortbestaan, opgebouwd rond de Tabel voor de Evaluatie van de Mens, verschaft de eerste nauwkeurige voorspelling van menselijk gedrag. In de tabel staan alle verschijnselen van iemands voortbestaanspotentieel, van hoog naar laag, wat dit het complete boek over de Toonschaal maakt. Wanneer je slechts één of twee karakteristieken van iemand kent, kun je met deze tabel zijn of haar positie op de Toonschaal bepalen en zo de rest te weten komen. Op die manier verkrijg je een nauwkeurige indicatie van hun gehele persoonlijkheid, gedrag en karakter. Vóór dit boek was de wereld ervan overtuigd dat cases niet konden verbeteren, alleen maar verslechteren. De Wetenschap van het Voortbestaan introduceert ook het concept van verschillende staten van de case en het splinternieuwe idee dat men op de Toonschaal naar boven kan klimmen. En dat is de basis van de tegenwoordige Gradenkaart.

Wanneer u De Wetenschap van het Voortbestaan leest, krijgt u de kennis over één van de grootste doorbraken op het gebied van het menselijk gedrag dat ooit werd opgetekend.

De enorme werkbaarheid van Dianetics, maakte de doorbraken in dit boek mogelijk. Het werd in het jaar na de 'explosieve' uitgave van Dianetics, de Leidraad voor het Menselijk Verstand uitgegeven en L. Ron Hubbard begon het tweede boek over Dianetcis te schrijven. Er werd namelijk nogal wat nieuwe vooruitgang bereikt. Dat staat allemaal in De Wetenschap van het Voortbestaan.

* Wat wilt u weten over mensen?
* Hoe eerlijk zijn ze, hoe oprecht, hun niveau van moed, hun vermogen om verantwoordelijkheden aan te pakken.
* U wilt weten, als iemand 'Ik hou van je' zegt, of hij het dan meent of niet.

Er is niet veel dat u over mensen moet weten. En als u De Wetenschap van het Voortbestaan leest, dan zult u het weten.
En de essentie van dit boek staat met de kolommen van de beroemde Tabel voor Evaluatie van de Mens meteen tot uw beschikking. Het boek bevat een exemplaar van de Tabel.

De Wetenschap van het Voortbestaan zal uw kijk op het leven en de wereld veranderen. Hier vindt u de natuurwetten die bepalen hoelang en hoe goed iemand zal voortbestaan. Begrijp ze en u zult mensen begrijpen op een manier die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Dat kan uw leven aanzienlijk verrijken.

Koop en lees De Wetenschap van het Voortbestaan, zodat u:

* Te weten komt hoe goed u iemand kunt vertrouwen
* Uzelf en anderen echt kunt begrijpen
* Nauwkeurig kunt voorspellen hoe iemand als vriend of als partner zal zijn
* Weet hoe goed iemand een project dat u hem geeft, zal uitvoeren
* Iemands eerlijkheid kunt inschatten

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.