100% Jezelf

een werkboek voor mbo-studenten die een succesvolle (studie-)loopbaan willen.

Aukje Meens; Marinus Dekkers; Liza Goos; Rosalie de Kooning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
100% Jezelf

paperback/ gebrocheerd: € 23.60: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077333310, geïllustreerd, 251 blz., June 2015
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 482 gram.

Uitgever: Dekkers, Onderwijs Adviserings Buro

beschrijving

Je bent net begonnen aan een opleiding in het mbo. De komende jaren leer je jouw opleiding en het beroep waarvoor jij studeert steeds beter kennen. Hiermee bereid jij je voor op je toekomst. Maar hoe ziet jouw toekomst eruit? Heb jij een goed beeld van het beroep dat je wilt uitoefenen? Past het werk bij jou? Wil jij meteen aan de slag in de beroepspraktijk na het volgen van je opleiding of wil je nog doorstuderen?

Tijdens je opleiding maak je keuzes. Het is moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet altijd weet wat de juiste keuze is voor jou. Je studieloopbaangeleider helpt je bij het maken van de juiste keuzes door gesprekken te voeren over wie jij bent, wat je goed kan, welke beroep jij later wilt uitoefenen en wat je van de opleiding vindt.

Ook is het belangrijk dat jij zelf aan de slag gaat met de vragen die jij hebt over je toekomst. '100% Jezelf' helpt jou om antwoorden te krijgen op vragen over je beroep, jezelf, je opleiding en je ontwikkeling. Door de opdrachten, testen, adviezen en tips in dit werkboek krijg je veel informatie over jezelf en je studieloopbaan. Zo ben jij straks 100% zeker van jezelf, je opleiding en je beroep!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.