Levensreddend Handelen

Het Oranje Kruis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Levensreddend Handelen

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789077259177, geïllustreerd, 88 blz., September 2019
Formaat: 24.3 (h) x 17.1 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: Het Oranje Kruis

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wilt u weten hoe u bij levensgevaar eerste hulp kunt verlenen? Het boekje Levensreddend Handelen bevat de lesstof voor het diploma of het certificaat Levensreddend Handelen en laat u de handelingen zien om in dergelijke situaties adequaat op te treden.
Stapsgewijs worden de theorie en de praktische handelingen met begeleidende kleurenfoto’s en illustraties uiteengezet zodat u goed leert wat u moet doen en wanneer. De helder geschreven handleiding is daarmee geschikt als lesmateriaal, maar ook als naslagwerk.
Deze uitgave Levensreddend Handelen voldoet aan de actuele Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp. De Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp zijn ontwikkeld met medewerking en goedkeuring van het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis, het Medisch Comité van Het Nederlandse Rode Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).
Deze uitgave is ondersteunend voor het onderwijs dat leidt tot het Diploma of Certificaat Levensreddend Handelen. Het Diploma Levensreddend Handelen geeft deels vrijstelling voor het examen Eerste Hulp van Het Oranje Kruis en past daarom goed in bepaalde onderwijssituaties waarin gefaseerd EHBO geleerd wordt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Lifesaving Measures

paperback/ gebrocheerd: € 9.95
Would you like to learn how to provide First Aid in life-threatening situations? This book, published by The Orange Cross, contains educational ...

Meer boekennieuws op Facebook.