Sensitieve intelligentie

een praktisch handboek dat je meenemmt op de weg naar een hoger en zuiverder waarnemen vanuit de intelligentie van de ziel

B. Driessen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sensitieve intelligentie

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077247808, geïllustreerd, 271 blz., September 2008
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 664 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

De sensitief intelligente mens is een bewust waarnemende mens. Hij ziet, weet en voelt dat we op weg zijn naar een hoger en zuiverder waarnemen vanuit de intelligentie van de ziel. Introspectie, empathie en het vermogen tot mededogen zijn kwaliteiten van de sensitief intelligente mens, in wie hooggevoeligheid en inspiratie herkenbaar zijn.

De maatschappij lijkt nog niet altijd ingesteld te zijn op deze mens, waardoor hij zijn vermogens als lastig of als klacht kan gaan ervaren. Op een duidelijke en verhelderende manier worden in dit boek de krachten, uitdagingen en valkuilen belicht waarmee de sensitieve mens te maken heeft. Het laat nog niet erkende kwaliteiten zien en geeft daarmee nieuwe inzichten.


Barbara Driessen werkte een kwart eeuw als psychotherapeut. Ze is droomdokter en gespecialiseerd in diverse richtingen. Ze heeft een praktijk voor filosofische psychotherapie en geeft begeleiding aan mensen in levens- en stervensprocessen. Verder is ze de auteur van meerdere succesvolle boeken, werkt ze mee aan radio- en televisieprogramma’s en verzorgt ze lezingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.