Dus ik ben God... Wat nu?

gereedschappen voor de mens die in eigen kracht staat

S. Rother

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dus ik ben God... Wat nu?

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077247792, 352 blz., June 2008
Formaat: 23.0 (h) x 15.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 585 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

Wat betekent het als we werkelijk god zijn en de volledige scheppingskracht van God bezitten? Hoe zou het zijn als we ons leven zouden kunnen bekijken vanuit dat perspectief? Het boek dat je in handen hebt, geeft een breder perspectief voor mensen die in hun eigen kracht staan. Het vermogen om vanuit meervoudige perspectieven te kijken, kan ons helpen betere keuzes te maken. De mensheid beleeft een snelle evolutionaire sprong in bewustzijn aangezien veel oude modellen gewoon niet meer werken. De informatie van de groep is erop gericht om ons te helpen nu te ontwaken. Er wordt een verfrissende, eerlijke en soms oneerbiedige manier gegeven om naar het leven te kijken.

In Dus ik ben god... Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft. Een heel bijzondere vraag die tijdens een van deze sessies werd gesteld, was: 'Dus ik ben god? Wat nu?' Het antwoord van de groep verklaart de volledige focus van een nieuw tijdperk van bekrachtiging die zich voordoet aan de mensheid.

Dit boek kan achter elkaar worden gelezen of als naslagwerk of voor dagelijkse inspiratie worden gebruikt. De grote verscheidenheid aan onderwerpen is naar categorie geordend om vele aspecten van het leven te laten zien vanuit het perspectief van de groep.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.