Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn

informatie uit Telos

A.L. Jones

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077247785, 271 blz., June 2008
Formaat: 23.0 (h) x 15.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 457 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

serienaam/reeks: Telos

vertaald door: Hannah Jansen; M. Micjel

beschrijving

"Wij, de Lichtmeesters, reiken je door middel van de eenvoudige lessen in dit boek alle sleutels aan die je nodig hebt om probleemloos en met een gevoel van verwondering de weg tot ascensie volledig te gaan. Het is belangrijk dat het je volkomen duidelijk wordt wat het betekent om geascendeerd te zijn en welke staat van bewustzijn en verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt."

"Voor de meesten van jullie is het ascenderen in een stoffelijk lichaam een geheel nieuwe ervaring, zoals dat ook voor de meesten van ons het geval was. Het is in deze tijd en ruimte dat deze planeet je de kans daartoe biedt. Door het geven van deze informatie bevorderen wij de ontwikkeling en de verruiming van ons groepsbewustzijn in eenheid en liefde."

"De keuze is aan jullie, innig geliefde kinderen. De inhoud van dit boek geeft je alle sleutels tot ascensie in handen! Als je deze eenvoudige doch kostbare sleutels van wijsheid in je hart ontsluit, staan wij aan de andere kant klaar om je met open armen in liefde te ontvangen!"

Adama, Ahnamar en de Telos-gemeenschap

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.