Werkboek Keltisch tekenen

J. van der Velden; A. Schippers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Werkboek Keltisch tekenen

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077247198, geïllustreerd, 240 blz., January 2004
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 558 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

Dit boek is bedoeld voor mensen die misschien al vaak geprobeerd hebben om Keltisch knoop- en vlechtwerk op papier te zetten, maar door het gemis aan een duidelijke handleiding steeds weer werden teleurgesteld in het resultaat. Ook is het bedoeld voor mensen die deze prachtige figuren willen gebruiken om er mandala's of andere zaken mee te versieren. Er zijn wat dat betreft veel toepassingen te bedenken, waarvan er in dit boek een aantal is opgenomen. Door middel van stapsgewijze uitleg met tekeningen ter verduidelijking leer je in dit boek zelf deze schitterende figuren te ontwerpen en te tekenen.


Jeannette van der Velden heeft jarenlange tekenervaring opgedaan door het volgen van cursussen en opleidingen in het mandalatekenen en het werken met eigen groepen waarvoor zij het lesmateriaal veelal zelf maakt. De meeste werktekeningen en mandala's zijn dan ook van haar hand. Jeannette maakte ook de boeken 'Keltische mandala's kleuren', 'Feestmandala's', 'Werkboek Oriëntaalse mandala's' en samen met Toke Dampier Kleur in je mandala.


Ada Schippers is door het volgen van diverse cursussen bij Jeannette ook gefascineerd geraakt door het mandalatekenen, met name het Keltisch knoop- en vlechtwerk. Zij zorgde voor de achtergrondinformatie, beschreef de stappen en probeerde ze uit.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.