Taal van transitie

Je roeping als leider in een wereld van verandering

Jakob van Wielink; Riet Fiddelaers-Jaspers; Leo Wilhelm

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Taal van transitie

gebonden: € 39.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077179390, geïllustreerd, 316 blz., November 2020
Formaat: 23.7 (h) x 16.9 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 702 gram.

Uitgever: Circle Publishing

beschrijving

In dit boek brengen de auteurs tientallen jaren ervaring in leiderschap en coaching bij verandering samen. Ze laten je ontdekken hoe je als leider bij veranderingen mensen en organisaties voorgaat en je invloed vergroot. Je leert hoe je in dialoog veerkracht aan kunt spreken en versterken.

Jakob van Wielink is internationaal leiderschapscoach en partner bij De School voor Transitie.
Riet Fiddelaers-Jaspers is opleider en verbonden aan het Expertisecentrum Omgaan met Verlies.
Leo Wilhelm is leidinggevende bij de Rijksoverheid en verbonden aan De School voor Transitie.

Leiderschap dat duurzame resultaten boekt, verbindt verleden, heden en toekomst. Het begint en eindigt met jou als leider, vanuit het unieke dat jij de wereld te brengen hebt. Zo wordt verandering transitie.

Je ontdekt hoe de sleutel voor succesvol veranderen al in je zak zit: jouw roeping en je person effect die je toegang geven tot een nieuwe ruimte van ongekende groei. Zowel van jezelf als de talentvolle mensen aan wie je leidinggeeft.

Dit geweldige boek dat je nu in handen hebt is een uitnodiging om je volle potentieel te ontdekken en ook anderen hiertoe uit te nodigen – Dr. Edith Eva Eger, auteur van de internationale besteller De Keuze. Leven in vrijheid.

Dit is een uitzonderlijk en uiterst waardevol boek. De auteurs combineren op uitstekende wijze leiderschapsthema’s met psychologische en neurowetenschappelijke inzichten. – George Kohlrieser, Ph.D., hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan IMD Business School.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.