Laat je niet gijzelen

De internationale bestseller over leiderschap, verbinding, dialoog, en werkelijke verandering

George Kohlrieser

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Laat je niet gijzelen

gebonden: € 33.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077179277, geïllustreerd, 336 blz., April 2018
Formaat: 23.7 (h) x 16.9 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 701 gram.

Uitgever: Circle Publishing

vertaald door: Jakob van Wielink; Marnix Reijmerink; Frederick Wieder

beschrijving

'Mensen zijn niet bang voor verandering, ze zijn bang voor de pijn van verandering.' - George Kohlrieser
Leiders die het beste in mensen naar boven willen halen, zorgen voor werkelijke verbinding met zichzelf en anderen. Vaak staan (pijnlijke) ervaringen in hun leven daarbij in de weg. Leiders staan voor de uitdaging om zichzelf niet
psychologisch te laten gijzelen door die ervaringen, door anderen en zelfs niet door zichzelf. In uitdagende situaties en omstandigheden is het van belang emoties
niet allesbepalend te laten zijn. Deze internationale bestseller laat zien hoe leiders ingrijpende transities kunnen vormgeven door de gijzeling waarin zij en hun organisaties zich bevinden te doorbreken. Het helpt hen en de mensen aan wie zij leidinggeven met volle vreugde in leven en werk te staan.
George Kohlrieser is hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan IMD Business School in Zwitserland en voormalig succesvol gijzelingsonderhandelaar.
Hij laat in dit boek zien, op basis van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van indringende verhalen, hoe inzichten uit de praktijk van de gijzelingsonderhandelaar toepasbaar zijn voor leiders in organisaties.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.