Franciscus, de allerlaatste paus?

Christian Vandekerkhove

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Franciscus, de allerlaatste paus?

paperback/ gebrocheerd: € 14.00

ISBN: 9789077135389, geïllustreerd, 104 blz., December 2013
Formaat: 21.7 (h) x 14.7 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 182 gram.

Uitgever: Mens & Cultuur Uitgevers N.V.

beschrijving

"Veranderen of verdwijnen" is de keuze waar de Kerk steeds wezenlijker mee wordt
geconfronteerd.
Niet alleen is er de al jarenlange spirituele en feitelijke leegloop van de kerken, ondertussen ondermijnen ook een hele reeks schandalen haar geloofwaardigheid.
Na de zwarte bladzijden uit het verleden van de Kerk, zijn haar schaduwzijden in
onze tijd voor velen de druppel die de emmer doet overlopen. Ook oprecht gelovige mensen keren de Kerk in groten getale de rug toe. Een evolutie die het appel van andere geestesrichtingen en zeker van het atheïsme accentueert.
De meest gehoorde kritieken hebben natuurlijk te maken met de Inquisitie, de
kruistochten, machtsmisbruik, inmengingen in de politiek, steunen van de slavernij, dubbele moraal, onderdrukking, betutteling, pedocriminaliteit, desinformatie in verband met AIDS, financieel gewin, de ondergeschikte positie van de vrouw, enz.
De Rooms-Katholieke Kerk maakt een nooit geziene crisis door.
Wijzen de profetieën van Malachias over de allerlaatste paus, maar ook die van
Nostradamus en anderen, en de onmiskenbare afvalligheid van de Kerk naar dezelfde zaken die te gebeuren staan? Het is nog te vroeg om hierop te antwoorden.
Dit boek brengt alle profetieën helder en chronologisch in kaart en bespreekt alvast de verschillende toekomstscenario's voor de Kerk.

De auteur:
Christian Vandekerkhove studeerde informatica en vergelijkende
godsdienstwetenschappen. Naast zijn activiteit als docent werkt hij als therapeut en parapsycholoog. Buiten ondersteuning bij levensproblemen en begeleiding inzake zingeving, runt hij een instituut waar personen zich kunnen laten testen op hun paranormale vermogens en begeleiding ontvangen bij het
ontwikkelen van hun gaven. Hij is bestuurslid in de Belgische Theosofische Vereniging en lid van de Opperraad van de Belgische Martinistenorde.
Wereldwijd staat hij gekend als specialist over het leven en het werk van Meester Philippe, over wie hij "Het Paranormale is onder ons. De Wonderen van Meester Philippe" schreef. Hij is tevens auteur van de bestsellers "Paranormaal zijn we allemaal. Ontdek je zesde zintuig" en "Ontwikkel je zesde zintuig met de ziel van het licht". Daarnaast schreef hij ook "1000 Boeddhistische Wijsheden" en "Aan de Voeten van de Meester. Werkboek" m.b.t. de door Jiddu Krishnamurti in 1909 neergeschreven leringen van K.H.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.