De nieuwe aarde

methoden, formules, oefeningen, gebeden

Omraam Mikhael Aïvanhov

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De nieuwe aarde

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076916255, geïllustreerd, 272 blz., April 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Stichting Prosveta Nederland

serienaam/reeks: Verzameld werk

beschrijving

Spiritualisten beschouwt men vaak als naïeve idealisten, niet in staat om praktische oplossingen aan te bieden voor de actuele problemen van de moderne mens. Om te voldoen aan de vraag naar bruikbare methodes om het leven van elke dag een rijkere geestelijke inhoud te geven, werd dit boek uitgegeven.
Hierin is een groot aantal eenvoudige en nuttige oefeningen verzameld, die Omraam Mikhaël Aïvanhov beschreven heeft in talrijke voordrachten. Sommige hebben betrekking op het dagelijks leven: voeding, ademhaling, zuivering, verhouding tot de natuur en de medemens... Andere hebben meer te maken met het geestelijk leven: meditatie, gebed, werken met de ­zonnevlecht, het Haracentrum, de aura, het verheerlijkt lichaam... Al deze tips en aanwijzingen hebben slechts één doel: het scheppen van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.
'In de taal van de Ingewijden, de taal van de eeuwige symbolen, - zo vertelt Omraam Mikhaël Aïvanhov - betekent een nieuwe hemel een vernieuwde filosofie, terwijl een nieuwe aarde doelt op een andere levenswijze en ­nieuwe gewoonten, als gevolg van deze mentaliteitsverandering.' Alle methodes die de lezer in dit boek aantreft kunnen juist bijdragen tot het ­verwezenlijken van deze nieuwe aarde. Vanuit het individu bekeken ­verwijst de nieuwe aarde naar een toestand van volkomen geluk en ­harmonie, ­waarnaar ieder mens verlangt. Collectief beschouwd is de nieuwe aarde een synoniem voor duurzame wereldvrede, de Gouden Tijd, de Hemel op Aarde.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.