Overal Engels

een praktische handreiking voor het verbeteren van uw Engels

Kevin Cook; Daniel Gibb

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Overal Engels

paperback/ gebrocheerd: € 27.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076542973, 266 blz., July 2018
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 541 gram.

Uitgever: Kemper Conseil Publishing Consultancy

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Overal Engels is de nieuwe titel van het in 2003 door KEMPER CONSEIL Publishing uitgegeven boek Eindelijk Engels! Dat boek is door beide auteurs grondig herzien: 4 artikelen zijn geschrapt, 36 zijn toegevoegd en veel andere zijn aangepast. Dit was nodig vanwege ontwikkelingen in zowel de Engelse als de Nederlandse taal.

Overal Engels is een praktische handreiking voor Nederlandstaligen die dergelijke valkuilen willen vermijden. Er is gekozen voor een ongedwongen aanpak met nu en dan een humoristische knipoog. De informatie in dit boek heeft niet de vorm van een leerboek of de traditionele grammatica. Aan de hand van alfabetisch geordende Engelse trefwoorden wordt het juiste gebruik en het waarom ervan uitgelegd.

Overal Engels is bestemd voor mensen die beschikken over een zekere basiskennis maar vinden dat hun Engels aan verbetering toe is. Zowel in woord als geschrift. Het boek laat zich verder uitstekend gebruiken op school of universiteit als aanvulling op de voorgeschreven grammatica’s.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Overal Engels

samengesteld pakket: € 41.25

Meer boekennieuws op Facebook.