Dubbel Dutch

a practical guide for foreign students of Dutch, with numerous examples and compariosns : praktische handleiding voor anderstaligen die Nederlands leren, met vele voorbeelden en vergelijkingen

K. Cook

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dubbel Dutch

paperback/ gebrocheerd: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076542331, 303 blz., November 2001
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 581 gram.

Uitgever: Kemper Conseil Publishing Consultancy

beschrijving

Dubbel Dutch is een praktische handleiding voor het hedendaagse Nederlands. Het accent ligt op aspecten die in de meeste cursussen Nederlands als tweede taal onvoldoende uitgelegd of zelfs helemaal genegeerd worden. Hoewel het boek in eerste instantie vanuit het standpunt van Engelstaligen is geschreven, zullen anderstaligen met een goede kennis van Engels er ook veel profijt van hebben. Iedereen met enige belangstelling voor deze twee talen zal de talrijke vergelijkingen tussen het Nederlandse en het Engelse taalgebruik zowel nuttig als interessant vinden. Er is gekozen voor een ongedwongen en vaak humoristische aanpak, met voorbeelden uit het dagelijks leven. De auteur, van Britse afkomst maar inmiddels tot Nederlander genaturaliseerd, is vertaler en woont sinds 1983 in Nederland.

Een speelse introductie voor Engelstaligen die Nederlands willen leren maar ook voor Nederlanders die behoorlijk thuis zijn in het Engels is Dubbel Dutch dubbel leuk en leerzaam.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.