The tapping solution

een revolutionair systeem voor een stressvrij leven

Nick Ortner

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
The tapping solution

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076541976, 234 blz., February 2016
Formaat: 22.9 (h) x 17.9 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 530 gram.

Uitgever: Palaysia Productions

beschrijving

Tappen, dat ook wel als EFT bekend staat, is een krachtig hulpmiddel voor het op mentaal, emotioneel en fysiek vlak verbeteren van je leven. Het is bewezen dat het snel en effectief bij een scala aan problemen werkt, variërend van ongerustheid, chronische pijn, verslaving en angst tot gewichtscontrole, geldproblemen, stress en nog veel meer.

Ontdek tappen nu zelf!

Nick Ortner onthult je in dit boek:

* Gemakkelijk te gebruiken toepassingsvormen, diagrammen en werkbladen die je leren hoe je het tappen stap voor stap voor een verscheidenheid aan problemen kunt gebruiken

* Lessen waarin allerlei onderwerpen worden behandeld, zoals het gebruik van tappen om pijnverlichting, gewichtsverlies, stressverlichting, zelfvertrouwen en betere relaties tot stand te brengen

* Verhalen uit de praktijk die niet alleen illustreren dat tapping werkt, niet alleen laten zien dat het razendsnel werkt, niet alleen tonen dat het blijvend werkt, niet alleen openbaren dat het overal voor te gebruiken is... maar ook demonstreren dat het eenvoudig is en dat iedereen het overal kan doen - ook jij.

De eenvoudige strategieën, gedegen adviezen en weldoordachte tapping-scripts, gecombineerd met Nick Ortner's aanstekelijke schrijfstijl maken dit boek tot een must voor elke beginnende, gevorderde én professionele tapper.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.