De kracht van je spirit

leef vol vreugde en plezier!

Sonia Choquette

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van je spirit

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076541457, geïllustreerd, 256 blz., December 2011
Formaat: 21.8 (h) x 15.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 442 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

vertaald door: Vera Groen

beschrijving

Leef vurig, vreugdevol en vrij - laat je Spirit aan het roer van je leven
In dit verhelderende boek laat spiritueel leraar Sonia Choquette je zien dat je, zelfs al heb je geen controle over de wereld buiten je, met de kracht van je Spirit een gevoel van zinvolheid in jezelf kunt creëren, die diepe voldoening en persoonlijke gemoedsrust teweegbrengt - wat er om je heen ook gebeurt.

Met gratis online cursus van drie maanden t.w.v. EUR 29,95

Het verlies van de verbinding met onze Spirit is misschien wel het grootste probleem waar we tegenwoordig onder gebukt gaan. In krachtige bewoordingen spoort Sonia Choquette ons aan om onze Spirit aan het roer van ons leven te laten staan, in plaats van ons door angst gedreven ego. De vele inspirerende, waargebeurde verhalen in dit boek ondersteunen haar pleidooi en illustreren wat er kan gebeuren als je vurig, vreugdevol en vrij leeft.

Dit boek vertelt je niet alleen over je Spirit, het geeft je ook de belangrijke, praktische gereedschappen om jezelf diepgaand te verbinden met je Spirit. Als je dit contact werkelijk legt, besef je dat het de meest authentieke blijvende kracht is die je in je leven hebt. Je leven voelt dan niet meer zwaar, maar vloeit in een magische flow.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.