Vertrouw je gevoel

sleutels tot intuitief leven zonder de regels van het ego

Sonia Choquette

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vertrouw je gevoel

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789076541280, geïllustreerd, 235 blz., July 2010
Formaat: 21.8 (h) x 15.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 433 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

vertaald door: Vera Groen

illustrator: Eline Spek

beschrijving

Het Intuïtieboek:
vertrouw je gevoel

een lijvig boek (256 pagina's) dat je leert hoe je je intuïtieve kanaal kunt openen, gebruiken, en... vertrouwen

Waarom met opzet kompas en plattegrond negeren, en ronddwalen in het duister?
In dit fascinerende en informatieve boek onthult Sonia Choquette de sleutels die je nodig hebt om je intuïtieve stem te activeren en... je gevoel te vertrouwen. Sonia leert je hoe je een leven vol wonderen, gemoedsrust en harmonie creëert.

Haar lessen worden versterkt door de vele waargebeurde verhalen van mensen die hebben geleerd om zich af te stemmen op hun intuïtie, waarmee ze hun leven drastisch veranderden en verbeterden. Lees wat zij doen, hoe ze denken, de keuzes die ze maken en de houdingen en perspectieven die zij hebben. Door hen als voorbeeld te nemen kan ook jij je intuïtieve kanaal openen.

Sleutels tot intuïtief leven – zonder de regels van het ego
Ons ego verzint allerlei regels om ons veilig te houden – en de belangrijkste egoregel is: vertrouw je gevoel NIET! In dit boek leert Sonia jou hou je die egoregels kunt identificeren én er aan voorbij kunt gaan, zodat kunt profiteren van de oneindige wijsheid van je gevoel, van je intuïtie. Je intuïtie ondersteunt je creativiteit, helpt emotionele wonden te helen, en kalmeert een angstig en onzeker hart. Om volop van je leven te genieten en toegang te krijgen tot het aangeboren gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en moed dat je waard bent, moet je leren... je gevoel te vertrouwen!

“Sonia’s elegantie en wijsheid overstijgen haar grote helderziende gaven, en helpen ons te herinneren dat er in ieder van ons een intuïtief wezen leeft.” –James Twyman

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.