De kracht van intentie

live lezing op dubbeldvd

Wayne W. Dyer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van intentie

DVD: € 14.99

ISBN: 9789076541006, September 2011
Formaat: 18.9 (h) x 14.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 147 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wayne Dyer tilt je met zijn diepgaande inzichten en zijn krachtige, en tegelijk liefdevolle boodschap naar een hoger niveau - daar waar jij zonder angst en vol vreugde leeft. Laat je inspireren door de wijze woorden, ontroerende verhalen en grappige anekdotes van een man die miljoenen mensen over de wereld dagelijks raakt met zijn boeken, lezingen en films. Wayne neemt je mee, weg van een op ego en materie gebaseerd leven naar een leven vol vervulling. Na deze lezing is niet alleen jouw leven veranderd - jouw wereld is veranderd.

Hoe zou het zijn om de wijze lessen en inspirerende woorden van Wayne Dyer te horen, exact op het moment dat je ze nodig hebt?

In een prachtige zaal met duizend toeschouwers transformeert Dyer het conventionele denken over hoe dingen gebeuren naar een diepgaand begrip van hoe ieder mens een oneindig potentieel bezit - en dat kan aanwenden.

* Dubbel-dvd, volledig Nederlands ondertiteld
* Een 2 uur durende lezing die je ontroert, doet lachen, nieuwe inzichten brengt en inspireert!
* Met een bonussegment waarin Wayne voor het eerst vertelt over de persoonlijke, indringende gebeurtenis die zijn leven volkomen veranderde
ook het bonusmateriaal is ondertiteld
* Met 2 gratis mp3-downloads! Zet ze op je computer, iPhone of mp3-speler.


Wayne Dyer: een wijze man die de kennis van eeuwen weet te vertalen naar onze moderne tijd. Hij schreef tientallen boeken, waaronder 'Niet morgen, maar nu' en '10 geheimen voor succes en innerlijke vrede', die over de hele wereld door miljoenen mensen gelezen worden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De kracht van intentie

postkaart(en): € 23.93
Mooie doos met 50 prachtige kaarten en gids met uitleg, affirmaties en opdrachten Verken, ontdek en maak je de Kracht van Intentie eigen ...

Meer boekennieuws op Facebook.