Max Prince en de betoverde spiegel

M.L. Fontaine

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Max Prince en de betoverde spiegel

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789076407531, 316 blz., October 2013
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 643 gram.

Uitgever: Tattwa, Uitgeverij

redactie: Han G. Hoekstra

bewerkt door: Niek Venneker

beschrijving

Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader heeft geërfd magische eigenschappen bezit. Groot is zijn verbazing als blijkt dat hij en zijn vriend Ketut voorbestemd zijn om een wonderbaarlijke opdracht te vervullen. Velen hebben eeuwen gewacht op dit moment, want als ze er samen in slagen om deze wonderbaarlijke opdracht te vervullen, dan zal dit verstrekkende gevolgen hebben voor de wereld. Het tweetal ontmoet de meest uiteenlopende en bijzondere mensen. Uit alle aanwijzingen die ze zowel in Engeland als op Bali vinden, blijkt dat ze op reis moeten.
In dit eerste boek van de driedelige reeks over de belevenissen van Max en Ketut neemt dit spannende, magische avontuur een bizarre wending in India.
Een aantal jaren geleden ontstond in de trein op weg van Amsterdam naar huis het idee voor het verhaal van de avonturen van Max en Ketut. Er was alleen geen tijd om het verhaal op te schrijven met een fulltime baan, twee opgroeiende dochters en een huishouden. Pas toen er een rustiger periode aanbrak, besloot de schrijfster om het verhaal, dat al zo lang in haar hoofd zat, op papier te zetten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.