Tipboek trompet en trombone, bugel en kornet

handig, helder geschreven en bij de tijd : het naslagwerk voor beginnende en gevorderde koperblazers, inclusief woordenboek

Hugo Pinksterboer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tipboek trompet en trombone, bugel en kornet

paperback/ gebrocheerd: € 9.90

ISBN: 9789076192116, geïllustreerd, 128 blz., December 1999
Formaat: 21.0 (h) x 10.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 169 gram.

Uitgever: Tipbook Company BV, The

illustrator: Gijs Bierenbroodspot

redactie: Renée de Graaff

beschrijving

Alles weten over jouw instrument? Tipboek Trompet en trombone vertelt je het hele verhaal, van aanschaf tot onderhoud. Een gids vol handige koop- en testtips voor koperblazers die alles uit hun instrument willen halen wat erin zit, geschreven in samenwerking met een hele rits bouwers, mondstukkenmakers, technici, blazers en andere experts. In glasheldere taal, met volop informatie voor beginners, gevorderde spelers en zelfs voor profs!!

KOOP- EN ONDERHOUDSTIPS
Tipboek Trompet en trombone vertelt je alles over de verschillen tussen roodkoperen, massief zilveren of zelfs bronzen bekers, omgedraaide mondpijpen, instrumenten met kleinere of grotere boringen en alles verschillende soorten mondstukken. Hoef je zelf alleen nog maar te luisteren om je keuze te maken. Net als in andere Tipboeken krijg je bovendien talloze handige onderhoudstips, en je steekt van alles op over de geschiedenis, de familie, de productie en de makers van je instrument. Met de woordenlijst en de uitgebreide index heb je alle vaktermen zo bij de hand. De gebruiksaanwijzing bij je instrument? Dit is 'm!

* Leren spelen
* Koop-, test- en luistertips
* Onderhoud en accessoires
* Stemmen en afstelling
* Prijsindicaties
* Woordenlijst en index
* Dé gebruiksaanwijzing voor je instrument!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.