Een normaal boek

Ronald Snijders; Fedor van Eldijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een normaal boek

paperback/ gebrocheerd: € 18.90

ISBN: 9789076174396, November 2014
Formaat: 21.1 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 346 gram.

Uitgever: Harmonie, Uitgeverij De

beschrijving

Een Normaal Boek. Lange tijd uitverkocht en onvindbaar, maar actueel als nooit tevoren.
Een Normaal Boek bevat in dit geval verhalen. dialogen, handige tips, asbest, krantenberichten, dreigbrieven en de verzamelde autocueteksten van Rond Brandsteder. Daarnaast biedt het boek een lijst met 350 woorden die nog aan de Nederlandse Taal ontbraken, zoals 'behoudkanarie', 'poetenviaduct' en 'twijgdwinger'.

Ronald Snijders en Fedor van Eldijk schreven ook het radioboek Binnenland 1. Snijders maakt regelmatig zijn opwachting in DWDD als het om taal of humor gaat en tourt ondertussen door Nederland en België met zijn One Man Show. Fedor van Eldijk werkt als ICT Manager.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)


Biografie
Ronald Snijders (1975) is absurdist/schrijver/programmamaker. Hij presenteerde samen met Pieter Jouke De Staat van Verwarring, een roemruchte latenight tv-show voor de VPRO. Sinds 1999 schrijft hij met grote regelmaat over televisieprogrammas voor de VPRO Gids. Momenteel werkt Snijders aan een associatieve tekstenshow Verkeerde Benen, waarin zijn geschreven, absurdistische teksten centraal staan.

Fedor van Eldijk (1970) is schrijver/theatermaker/vader. Samen met Ronald Snijders schreef hij eerder het driemaal herdrukte Een Normaal Boek (2006). Zij maakten samen ook het programma Binnenland 1, een hoorspel in de vorm van een actualiteitenmagazine met `nieuwsfictie vanuit de binnenwereld'.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.