Modern koken in Nederland De Veluwe

E. van Veluwen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Modern koken in Nederland De Veluwe

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789075979039, geïllustreerd, 146 blz., November 2008
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 470 gram.

Uitgever: KunstMag

illustrator: Gerhard Witteveen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving


Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ‘oude’, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan.

Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce “Biologisch, eigenlijk heel logisch”, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor “Biologica”, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het “Eko-keurmerk” een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij “De Week van de Smaak”.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Modern koken in Nederland

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch ...

Meer boekennieuws op Facebook.