Het Signalenboek 5

ontdek de onderliggende betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten... als signalen op je levenspad

Christiane Beerlandt

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het Signalenboek 5

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075849400, 272 blz., July 2007
Formaat: 21.3 (h) x 15.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 414 gram.

Uitgever: Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.

serienaam/reeks: Signalenboeken

beschrijving

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.

Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto, huisvlooien, aanrijding, computervirus.

De reeks Signalenboeken kan beschouwd worden als een vervolg op De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, het eerste, welbekende werk van Christiane Beerlandt, dat ondertussen is vertaald in diverse wereldtalen. Deze Vlaamse levensfilosoof (°1955) maakt gebruik van haar bijzondere vermogens om de diepstliggende betekenis (energetisch, emotioneel, psychologisch...) van gebeurtenissen, ziekten en feiten naar boven te halen. Het "waarom" verklaard. Terwijl De Sleutel tot Zelf-Bevrijding de diepere oorsprong van ongeveer 1100 ziekten beschrijft, spreidt de inhoud van de Signalenboeken zich uit over een zeer breed terrein van gebeurtenissen, feiten, ziekten, psychische toestanden, enz. ...

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatSynchroniciteit is het merkwaardige verschijnsel van allerlei schijnbare toevalligheden. Degene die er goed op let, kan er boodschappen van het universum in ontdekken en ze gebruiken als een richtingwijzer voor het eigen leven. In dit boek is een groot aantal van dergelijke richtingwijzers opgenomen. Ze varieren van een kapotte telefoon, koelkast of magnetron tot jaloerse mensen, motten en bang zijn in het donker. Per onderwerp wordt niet alleen uitgebreid ingegaan op de spirituele betekenis, maar ook op wat het vertelt over de persoon in kwestie. Er worden tot slot adviezen gegeven zodat degene die de synchroniciteit ervaart er het beste uit kan halen. Inmiddels is dit het vijfde deel van de reeks Signalen. De auteur ontvangt de informatie door zich af te stemmen op het universum.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.