Het signalenboek 4

ontdek de onderliggende betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten..als signalen op je levenspad

Christiane Beerlandt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het signalenboek 4

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075849387, 272 blz., August 2004
Formaat: 21.2 (h) x 15.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 416 gram.

Uitgever: Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.

beschrijving

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.

Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto, huisvlooien, aanrijding, computervirus.

De reeks Signalenboeken kan beschouwd worden als een vervolg op De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, het eerste, welbekende werk van Christiane Beerlandt, dat ondertussen is vertaald in diverse wereldtalen. Deze Vlaamse levensfilosoof (°1955) maakt gebruik van haar bijzondere vermogens om de diepstliggende betekenis (energetisch, emotioneel, psychologisch...) van gebeurtenissen, ziekten en feiten naar boven te halen. Het "waarom" verklaard. Terwijl De Sleutel tot Zelf-Bevrijding de diepere oorsprong van ongeveer 1100 ziekten beschrijft, spreidt de inhoud van de Signalenboeken zich uit over een zeer breed terrein van gebeurtenissen, feiten, ziekten, psychische toestanden, enz. ...

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe auteur gaat uit van het idee dat kleine en grote gebeurtenissen niet zomaar plaatsvinden, maar een betekenis hebben, iets willen meedelen of ergens voor waarschuwen. Door naar deze signalen te luisteren zouden we iets meer te weten kunnen komen over de diepere psychische oorzaken van het gebeurde in ons leven die een wegwijzer zijn naar zelfbevrijding. Via meditatie heeft de schrijfster hierover uitgebreide informatie gekregen. Na een korte inleiding wordt een ontelbaar aantal gebeurtenissen en verschijnselen beschreven met de erbij behorende betekenis. De omschrijving is zeer uitvoerig en vaak zeer vergezocht. Op veel plaatsen wordt in voetnoten verwezen naar de eerste drie boeken uit deze serie en andere door de auteur geschreven boeken. Achterin het boek is een alfabetische index opgenomen van signalen die beschreven staan in dit boek en de andere uit deze serie. Tot slot een korte beschrijving van auteurs andere boeken. Een zeer specialistisch boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.