Alcyone, of Het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens

Huis van Zuivering

Christiane Beerlandt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alcyone, of Het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075849332, 252 blz., January 2003
Formaat: 21.5 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 346 gram.

Uitgever: Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.

beschrijving

Het heeft zijn symbolische betekenis voor de gehele mensheid dat Alcyone, de grote Zon in het sterrenbeeld van de Plejaden, rond de eeuwwisseling overging van het teken Stier naar Tweelingen. Om de mensheid te tonen wat het wérkelijke karakter van een belangwekkende Ster als Alcyone is, en wat haar symbolische betekenis is voor de mens van nu, heeft Christiane Beerlandt zich opensgesteld voor de pure 'taal' van deze ster.

Het eerste deel van dit boek beschrijft het algemene karakter van Alcyone als spiegel voor de mens. Wat heeft een Ster als Alcyone aan ons, mensen, te vertellen? Wat is haar psyche, haar karakter, wat straalt zij uit?

In een tweede gedeelte wordt de betekenis voor heel de mensheid van de overgang van Alcyone naar het teken Tweelingen beschreven.

Het derde, grootste deel, omschrijft de symboliek van Alcyone in relatie tot de Twaalf Principes.

Een speciale aandacht vragen: het Huis van je geboorte-horoscoop waarin Alcyone staat, en de planeten waarmee zij een aspect vormt. Het laatste deel van het boek geeft hierover uitgebreide informatie. Je hoeft hiervoor geen kennis van astrologie te hebben.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.