De sleutel tot zelf-bevrijding

psychologische oorsprong van 1100 ziekten

Christiane Beerlandt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De sleutel tot zelf-bevrijding

gebonden: € 59.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075849325, 1088 blz., September 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

OPNIEUW VORMGEGEVEN. TELT NU 1488 PAGINA'S SINDS DE 15e DRUK . HEEFT NU EEN GROTER, BETER LEESBAAR LETTERTYPE, EEN VERBETERDE LAYOUT EN VEEL KLEINE WIJZIGINGEN EN CORRECTIES.

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.
Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau.
Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De sleutel tot zelf-bevrijding

gebonden: € 95.00
Luxe editie van de 15e druk, speciaal gebonden in kunstleder.

Meer boekennieuws op Facebook.