Het signalenboek 2

ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten... als signalen op je levenspad

Christiane Beerlandt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het signalenboek 2

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075849226, 272 blz., December 2020
Formaat: 21.5 (h) x 15.2 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 404 gram.

Uitgever: Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.

beschrijving

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.

Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto, huisvlooien, aanrijding, computervirus.

De reeks Signalenboeken kan beschouwd worden als een vervolg op De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, het eerste, welbekende werk van Christiane Beerlandt, dat ondertussen is vertaald in diverse wereldtalen. Deze Vlaamse levensfilosoof (°1955) maakt gebruik van haar bijzondere vermogens om de diepstliggende betekenis (energetisch, emotioneel, psychologisch...) van gebeurtenissen, ziekten en feiten naar boven te halen. Het "waarom" verklaard. Terwijl De Sleutel tot Zelf-Bevrijding de diepere oorsprong van ongeveer 1100 ziekten beschrijft, spreidt de inhoud van de Signalenboeken zich uit over een zeer breed terrein van gebeurtenissen, feiten, ziekten, psychische toestanden, enz. ...

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatAlle plotselinge gebeurtenissen, ziekten, ongevallen enz. kunnen we zien als een signaal en daar een conclusie uit trekken. In dit boek geeft de auteur uitgebreid antwoord op de vraag wat een bepaald verschijnsel zoals bijv. accu van de auto is leeg, je bent slachtoffer van CO vergiftiging, een gaslek in huis, hepatitis enz. voor ons kan betekenen. Na een inleiding en inhoudsopgave volgen de ongeveer 70 items die door haar worden behandeld. Tot slot een index, waarin zowel de behandelde onderwerpen van dit boek als van deel 1 alfabetisch gerangschikt zijn en een zeer korte vermelding van andere boeken van haarzelf. De onderwerpen zijn zonder logische volgorde achter elkaar geplaatst. De verklaringen lijken zeer vergezocht. Het boek is bedoeld voor allen die een betekenis achter elke gebeurtenis willen zoeken. Illustraties komen er niet in voor, het heeft een duidelijke letter, met hier en daar een stuk cursief gedrukt en hier en daar een woord in hoofdletters als accent.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.