Groot Surinaams kookboek

met 750 exotische indiaanse, joodse, creoolse, europese, chinese, hindoestaanse, javaanse, libanese en braziliaanse recepten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groot Surinaams kookboek

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075812473, geïllustreerd, 384 blz., November 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 729 gram.

Uitgever: Uitgeverij Dubois

fotografie: Diana Dubois

trefwoorden: groot surinaams kookboek suriname, surinaamse keuken, kookboek, recepten

beschrijving

Goed koken is een kunst


Het Groot Surinaams Kookboek staat nu al bijna 40 jaar terecht bekend als het enige, echte (leer)boek van de Surinaamse keuken. Deze druk is de volledig herziene en aangepaste versie hiervan, aangevuld met 150 nieuwe recepten.

De nieuwe kleurenfoto's zijn een lust voor het oog, en de zwart-witfoto's van de verschillende ingrediënten zeer praktisch omdat zij voorschotelen wat u moet kopen in de winkel. Om het boek compleet te maken, is bij de gerechten en dranken zoveel mogelijk de originele benaming vermeld.

De 750 beproefde recepten in dit boek zijn afkomstig uit indiaanse, joodse, creoolse, europese, chinese, hindoestaanse, javaanse, libanese en brazilaanse keukens in Suriname.

Dit alles maakt deze heruitgave van het Groot Surinaams Kookboek tot een standaardwerk dat thuishoort in de keuken van iedereen die met heimwee terugdenkt aan de gerechten uit hun Surinaamse jeugd, maar vooral ook voor hen die willen kennismaken met alles wat de Surinaamse keuken te bieden heeft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.