Kiezen om jezelf te zijn

Morya; Geert Crevits

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Kiezen om jezelf te zijn

gebonden: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075702347, geïllustreerd, December 2010
Formaat: 18.7 (h) x 12.9 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 359 gram.

Uitgever: Mayil Publishing House

serienaam/reeks: Kracht

beschrijving

Meester Morya zegt:
"Er is een kracht in het leven die je verder brengt, en de mogelijkheden in jezelf zijn oneindig. Jouw leven is in werkelijkheid oneindig, omdat de capaciteit in jouw hart oneindig is.
Dit boek is eigenlijk een pleidooi dat je de weg naar de vreugde zou gaan voor jezelf. Wacht niet op de anderen, maar zet een klein stapje vanuit jezelf."

'Kiezen om jezelf te zijn' is een prachtig boek over leren leven met je innerlijke kracht. Meester Morya spreekt o.a. over meditatie, verantwoordelijkheid, omgaan met mensen, gevoelens en gedachten, genezend werk, therapeut zijn en hoe je van het leven kan leren houden. Hij heeft het in dit boek ook uitgebreid over allerlei aspecten van groepswerk en meditatiegroepen (inhoud, evolutie, problemen, mogelijkheden, subtiele begeleiding enz.)

Dit "Morya Kracht" boek is het eerste van een reeks van 9 (nog niet volledig uitgegeven). Elk boek kan steeds zonder problemen op zich gelezen worden. Fragmenten uit het boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.