Ontmoeting met engelen

Morya; Geert Crevits

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontmoeting met engelen

gebonden: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075702309, geïllustreerd, 232 blz., March 2009
Formaat: 18.7 (h) x 12.9 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Mayil Publishing House

serienaam/reeks: Wijsheid

beschrijving

Meester Morya zegt:
"Als je de trilling van de vreugde kan voelen in je hart, weet dan dat er een engel naast je staat die dit veroorzaakt. Vanuit de vreugde kan je contact hebben met engelen.
De engelen zullen altijd in de omgeving zijn waar vernieuwing komt, maar dikwijls op de achtergrond, als trilling, als klank, als een fenomeen dat nog niet te duiden valt.
Als het erg moeilijk gaat in bepaalde gebieden op deze aarde, moet je daar niet heensnellen, maar je kan daar je engel naartoe sturen door het hem te vragen."

Meester Morya is een zogenaamde 'meester van wijsheid', een mens die één is geworden met God en op die manier vrij is geworden van lichaam, tijd en ruimte. Vanuit zijn eenheid met God spreekt Morya over de innerlijke werkelijkheid van de wereld. In dit boek gaat hij in op de fijne structuren van licht die op deze wereld aanwezig en werkzaam zijn, en hoe bepaalde wezens van licht deze structuren aanleggen en gebruiken. Hij legt ook uit hoe je als mens kan samenwerken met deze engelen, hoe je contact kan zoeken en hoe je dit contact kan ervaren.

De "Morya Wijsheid" boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Ontmoeting met Engelen" vind je de volgende hoofdstukken:
De mens is groot
Vreugde verhoogt je bewustzijn
Lichte en duistere dagen
Samenwerking met de Engelen
De sleutel tot het geheim van deze wereld
Het Licht van God komt via de Engelen
Groepen wereldwijd: een gebed voor de Aarde

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.