Premananda satsang 1

de leringen van Swami Premananda

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Premananda satsang 1

paperback/ gebrocheerd: € 12.40

ISBN: 9789075702170, geïllustreerd, 192 blz., March 2013
Formaat: 19.1 (h) x 13.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Mayil Publishing House

beschrijving

Interview met een Oosterse Meester

"Vele mensen komen naar me toe, ze stellen talrijke vragen. Sommigen wensen meer te weten over wonderen, anderen willen werkelijk spiritualiteit leren kennen. Velen willen verlost worden van hun verdriet en problemen. Maar uiteindelijk wenst iedereen die naar mij komt maar één zaak: echt gelukkig zijn."

Swami Premananda werd geboren in centraal Sri Lanka in 1951. Zijn buitengewone spirituele krachten en wijsheid waren reeds vanaf zijn kinderjaren duidelijk aanwezig. Op 17-jarige leeftijd heeft hij zijn leven volledig aan het spirituele gewijd en is hij met zijn spirituele missie begonnen. Hij heeft duizenden mensen van allerlei religies en nationaliteiten geholpen. Swamiji zegt dat het zijn missie is om ons te tonen dat God bestaat en ons aan te moedigen stappen te zetten op het spirituele pad.
Swamiji heeft een Ashram in Tamil Nadu, Zuid India en er zijn vele Sri Premananda Centra over de hele wereld verspreid. Dit boek is het eerste uit een reeks en bevat Swami Premananda's waardevolle en praktische spirituele leringen die voor alle mensen toepasselijk zijn.

Elk Satsang-boek bestaat uit 52 aparte teksten over allerlei onderwerpen.
De schrijfstijl is onomwonden en eenvoudig, wat gezegd wordt essentieel.
Elke tekst en dus ook elk boek is een eenheid op zich.
Perfect om je af en toe een kort moment te verdiepen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.