Gedragen door de Alkracht

Loes van Loon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gedragen door de Alkracht

paperback/ gebrocheerd: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075636826, 436 blz., October 2015
Formaat: 21.8 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 598 gram.

Uitgever: Bet-Huen Books

redactie: Gerard van Bussel

beschrijving

Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes.

De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. In de reeks die in de loop van 15 jaar is ontstaan, wordt op speelse wijze een beeld gegeven van de ontwikkelingsgang van de ziel en de uitwerking van thema's die kunnen leiden naar Vervolmaking.

Het centrale thema van dit achtste boek is de relatie tussen het op aarde levende medium en de wereld van de gids die vanuit een groter overzicht leeft in het onzichtbare deel van onze dimensie. Dit boek wil ook laten zien vanuit welk liefdevol perspectief en eeuwenlange samenwerking met de ziel van het medium, de ideale samenwerking tot stand kan komen.

De boodschap die een medium mag geven aan een hulpzoeker, komt vanuit een perspectief waar een "totaalbeeld" bestaat, maar die boodschap kan alleen zuiver bij de mens aankomen als het medium volledig bereid is om daarbij het eigen ego opzij te zetten.

Als Loes vraagt: "Heeb, hoe moet ik de Alkracht noemen?" zal Hebenes antwoorden: "Het liefdeslicht, de oorsprong van ons bestaan, verandert niet door de naam die jij wilt geven. De Alkracht is compleet. Hem-haar-het, in Eén!"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.