De wonderlijke kracht van bewuste intentie

over de kunst van toelaten

E. Hicks; J. Hicks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wonderlijke kracht van bewuste intentie

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075636666, 307 blz., December 2007
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 443 gram.

Uitgever: Bet-Huen Books

vertaald door: I. Gans

beschrijving

Dit boek is een logisch vervolg op "Vraag en het wordt gegeven", en ook dit deel bevat, zoals Wayne Dyer het noemt: indrukwekkende lessen van de grote meesters van het universum.

In dit mysterie dat we het leven noemen, zijn we voortdurend op zoek naar antwoorden. We hebben altijd al de controle willen hebben over ons leven, maar wisten nooit hoe we dat voor elkaar konden krijgen. We hebben altijd al onze angsten de baas willen zijn. Dat geldt zowel voor de kleinste, meest intieme angsten die we hebben over ons lichaam en onze relaties als voor de grotere angsten over de dood, de overheid en de wereld... zelfs voor angsten die we hebben over het leven op andere planeten.

In dit troostrijke boek komen al die dingen aan de orde. Ongeacht waar we bang voor of bezorgd over zijn, biedt Abraham ons niet alleen een antwoord, maar ook een eenvoudige gedachtegang dat we kunnen gebruiken om uit te stijgen boven de angst of het probleem en een nieuw niveau van plezier in het leven te bereiken.

Dit tweede deel in de serie, brengt je nog dichter bij jezelf. Je zelfvertrouwen zal erdoor toenemen, want het bevat tal van hulpmiddelen waarmee je elke denkbare situatie, zult kunnen hanteren. Als je zelfvertrouwen groter wordt, zul je ontdekken dat je alles kunt bereiken. Je leert op te houden met worstelen en in plaats daarvan de kunst van het loslaten toe te passen. Tot je vreugde zul je merken hoe makkelijk het is het vreugdevolle leven te leiden waar je altijd al naar hebt verlangd.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatHet tweede boek van het schrijversechtpaar Hicks uit de reeks over de wetten van het universum. Na de eerste bestseller 'Vraag en het wordt gegeven' (2006)* ontrafelt de entiteit Abraham, die via Esther Hicks doorkomt, opnieuw de geheimen van het leven op aarde. De gechannelde boodschappen bieden een schat aan heldere informatie met als rode draad dat de mens de schepper is van zijn eigen leven en daar dus ook zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Want waar de mens zijn gedachten op richt, dat trekt hij aan. Het is de wet van aantrekking zoals behandeld in 'Vraag en het wordt gegeven'. Met 'De wonderlijke kracht van bewuste intentie' wordt een volgende verdiepingsslag gemaakt. Uitgelegd wordt hoe men nog effectiever het leven van zijn dromen kan creeren en hoe men de obstakels bij het realiseren daarvan kan wegnemen. Een fantastisch boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.