Ontdek uw weg naar verandering

hoe de kracht van motiverende gespreksvoering kan onthullen wat u wilt en u kan helpen dat te bereiken

Allan Zuckoff; Bonnie Gorscak

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ontdek uw weg naar verandering

paperback/ gebrocheerd: € 23.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075569742, geïllustreerd, 300 blz., September 2017
Formaat: 23.1 (h) x 15.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 489 gram.

Uitgever: Ekklesia

beschrijving

Dit boek is briljant. Het werkt als een gids bij de verkenning van onze meest intieme en ingewikkelde relatie - die met onszelf. Verhalen van anderen die eenzelfde weg gaan verduidelijken wat er allemaal speelt als we vast lijken te zitten in een schijnbaar onoplosbaar probleem. Die verhalen vertellen ook hoe anderen hun weg uit het moeras zoeken; en van de vreugde en voldoening als dat lukt. Dit boek belooft niet alleen dat verandering mogelijk is, maar helpt ook om die verandering blijvend vorm te geven.

dr. David B. Rosengren, directeur Prevention Research Institute, VS


Dit is een boek voor wie het zat is dat anderen (of zelfhulpboeken) hen vertellen wat ze zouden moeten doen. Dit boek is anders! Of het nu gaat om stoppen met een ongezonde gewoonte, gaan voor een droom of droombaan, gehoor geven aan je roeping of iets doen aan schadelijke patronen in relaties - de sleutel tot verder komen met je leven ligt in ontdekken wat echt goed is voor jou en hoe jij dat kunt realiseren.
Ontdek uw weg naar verandering is gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde counselingsbenadering die bekend staat als Motiverende Gespreksvoering. Het biedt je krachtige zelfhulpstrategieën en praktische gereedschappen die helpen om te begrijpen waarom je vastzit, om los te komen van de druk om te moeten veranderen (die niet werkt) en vertrouwen op te bouwen om een persoonlijk veranderplan te ontwikkelen en uit te voeren.
Het boek heeft een unieke aanpak. Als lezer trek je op met vijf vrouwen en mannen die worstelen met verschillende dilemma's. Zij doorlopen hetzelfde proces als jij. Hun levendige verhalen maken de aanpak glashelder.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.