TMap NEXT

voor resultaatgericht testen

Tim Koomen; Bart Broekman; Leo van der Aalst; Michiel Vroon

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
TMap NEXT

paperback/ gebrocheerd: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789075414790, 752 blz., June 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Kleine Uil, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

TMap Next: een geheel vernieuwd en geactualiseerd TMap

TMap is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties:

- De opdrachtgever stuurt het testen aan op rationele en economische gronden: Business Driven Test Management (BDTM).
- Het volledig beschreven testproces van testuitvoering tot en met testmanagement is ruim voorzien van tips en voorbeelden.
- TMap bevat een complete 'gereedschapskist', dat wil zeggen techniekbeschrijvingen en organisatorische en infrastructurele ondersteuning.
- De methode is adaptief en daarmee geschikt voor testsituaties in de meeste omgevingen (nieuwbouw, onderhoud, waterval / iteratief / agile ontwikkeling, maatwerk of pakketsoftware, outsourcing).

Voor de tester en de testmanager biedt TMap een leidraad om binnen de context resultaat te leveren voor de opdrachtgever. TMap heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé standaard voor het testen van informatiesystemen. Het wordt momenteel toegepast in honderden bedrijven en instellingen, waaronder de meeste Nederlandse en Belgische banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en overheidsinstellingen. De kracht van TMap kan voor een groot deel worden toegeschreven aan de vele praktijkervaringen die er in zijn verwerkt. Het boek is daarmee een waardevol hulpmiddel voor de huidige en toekomstige uitdagingen op testgebied.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

TMap NEXT

paperback/ gebrocheerd: € 49.00
TMap Next: introducing a completely revised and updated TMap TMap is a test method that can be summarised by four essential points ...

Meer boekennieuws op Facebook.