De hemelen openden zich

een heldere kijk op Gods liefde voor u

Anna Rountree

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De hemelen openden zich

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789075226423, 184 blz., November 2015
Formaat: 22.3 (h) x 14.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Highway Media

vertaald door: Paul Jaeger

beschrijving

Tijdens een verblijf in de bergen werd Anna Rountree meegenomen in een enorm visioen over satans wrede aanval op de Gemeente. In dat visioen werd ze door openbaring naar een trapladder geleid waardoor ze aan de aanval ontsnapte en in het gebied der hemelen kwam. Daar, in een ongeëvenaard verslag van een reis naar de troonzaal van God, ontmoet ze en wordt ze onderwezen door engelen en door de Heer Zelf.
Aan het einde van het visioen staat ze bevend voor God de Vader als Hij haar opdraagt om uit te dragen wat ze gezien en gehoord heeft. Hij geeft haar de opdracht brieven van 'thuis' te schrijven naar degenen die heimwee hebben en verlangen naar 'huis'. Brieven die Zijn hart van onmetelijke liefde voor Zijn kinderen en zij die dit nog niet zijn moeten weergeven.
Dit opwindende nieuwe boek is de vervulling van deze opdracht. In de traditie van Rick Joyners De laatste strijd heeft Anna Rountree aan Gods kinderen een brief geschreven die rechtstreeks uit het hart van de Vader komt. U zult geroerd en aangeraakt worden bij het lezen van deze waar gebeurde, openbarende ervaringen. Als u de Hemelen Openden Zich binnengaat zult u Gods glorie en genade daadwerkelijk ervaren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.