Ayurveda - receptengids

gezond en fit door voeding volgens je persoonlijke Ayurveda-type

Katharina E. Weyland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ayurveda - receptengids

paperback/ gebrocheerd: € 9.50

ISBN: 9789075145557, geïllustreerd, 112 blz., April 2017
Formaat: 16.6 (h) x 11.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 134 gram.

Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij

vertaald door: Ilona Poppe

beschrijving

Gezond en fit door voeding volgens je persoonlijke Ayurveda-type

Deze receptengids is een goede en praktische - en niet te vergeten - zeer smakelijke aanvulling op Ayurveda - Balans & Detox van dezelfde auteur. De korte inleiding en uitleg over Ayurveda en de drie typen Vata, Pitta en Kapha gaan vooraf aan de vele, op de eeuwenoude gezondheidsleer van Ayurveda gebaseerde, smakelijke recepten.

De auteur geeft ook aan welke voedingsmiddelen (groente, fruit, granen, vlees en vis, bonen, soja, noten en zaden, ei en zuivelproducten, olie, algen, zoetstoffen) wel of niet geschikt zijn voor welke dosha. Dit maakt deze gids meer dan alleen een 'verzameling recepten': het geeft ook inzicht in de gezondheidsleer van Ayurveda.

Deze Ayurveda Receptengids geeft zo'n 70 recepten voor ontbijt, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, snacks en diverse dranken en smoothies. Bij elk recept wordt aangegeven voor welke dosha (Vata, Pitta en Kapha) het recept geschikt is. De eenvoudige en gemakkelijk te bereiden recepten zijn aangepast voor de Westerse keuken, waardoor de ingredienten goed verkrijgbaar zijn.

Eet smakelijk - en gezond!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.